Efektívne partnerstvo verejnej správy a súkromného sektora
Pokračovanie z HN č. 100/01. Svetové prvenstvo Francúzska v oblasti vodárenských systémov. Voda ako rozhodujúci faktor 21. storočia. Dokončenie v ďalšom čísle.