Vysoký intelekt členov tímu ešte nezaručuje úspech firmy - Šporer, Peter
Enneagram - psychologický a duchovný systém odhaľujúci najvnútornejšie motívy konania človeka - ponúka možnosť vedomého vývoja. Opisuje deväť vzorcov a motívov vnútorného konania človeka. Charakteristika a história enneagramu. Kultivácia osobnosti. Spôsobilosť a vhodnosť ako dva pojmy personalistiky používanej v EÚ.