Kontinuálne vzdelávanie ako prostriedok profesionalizácie súčasných sociálnych pracovníkov - Krystoň, Miroslav
Rozvoj teórie sociálnej práce v SR. Profesionalizácia sociálnej práce. Analýza vzdelanostnej úrovne sociálnych pracovníkov.