Daňová strata - čo s ňou? - Oláh, Eduard
Základným ustanovením, ktoré zakladá existenciu daňovej straty je par. 23 ods. 1 zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Definícia daňovej straty. Účtovná strata. Daňová strata. Dôsledky existencie daňovej straty. Umorovanie daňovej straty. Osobitosti vyčísľovania základu dane pri daňovej strate. Strata v daňovom priznaní. Strata komanditnej spoločnosti. Strata v.o.s. Strata fyzickej osoby. Strata a preddavky na daň. Praktické príklady.