Štátne, miestne, ekologické a iné poplatky - Králik, Jozef
Okrem základného rámca poplatkov v SR, ktoré sú štátne a miestne existujú i ďalšie druhy poplatkov. Predmet a subjekt správnych poplatkov. Súdne poplatky. Miestne poplatky. Ekologické poplatky. Iné poplatky - puncové, koncesionárske, sankčné.