Stavebné sporenie od 1.1.2001 - Pauličková, Alena
Národná rada SR schválila zákon č. 443/2000 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 310/1992 Zb. o stavebnom sporení s účinnosťou od 1.1.2001. Otázky a odpovede z problematiky, ktorú prináša novelizácia zákona o stavebnom sporení.