K věcnému záměru zákona o zaměstnanosti - Steinichová, Ladislava
Vecný zámer zákona o zamestnanosti ako podklad návrhu zákona o zamestnanosti v ČR. Jednotlivé okruhy navrhovanej právnej úpravy: sprostredkovanie zamestnania na úradoch práce, podpora v nezamestnanosti, zamestnávanie osôb so zdravotným postihnutím, aktívna politika zamestnanosti.