Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 159/2001 z 19. apríla 2001 o minimálnych bezpečnostných a zdravotných požiadavkách pri používaní pracovných prostriedkov
Znenie Nariadenia vlády SR č. 159/2001 z 19. apríla 2001 o minimálnych bezpečnostných a zdravotných požiadavkách pri používaní pracovných prostriedkov. Vymedzenie základných pojmov na účely tohto nariadenia. Príloha č. 1: Podrobnosti o požiadavkách na používanie pracovného prostriedku. Príloha č. 2: Podrobnosti o minimálnych požiadavkách na pracovný prostriedok.