Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 566/1992 Zb. z 18. novembra 1992 o Národnej banke Slovenska ...
Znenie zákona NR SR č. 566/1992 Zb. z 18. novembra 1992 o Národnej banke Slovenska v znení neskorších zákonov a zákona č. 149/2001 Z.z.