Zákon č. 149/2001 Z.z. zo 6. apríla 2001, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky ...
Zákon č. 149/2001 Z.z. zo 6. apríla 2001, ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 566/1992 Zb. o Národnej banke Slovenska v znení neskorších predpisov a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 21/1992 Zb. o bankách v znení neskorších predpisov. Príslušný článok II. novelizácie.