Bankovníctvo je také, aká je úroveň hospodárstva, ekonomiky a predovšetkým zdravia podnikateľských subjektov - Sivák, Rudolf, 1955-
Súvislosti reštrukturalizácie bánk s reštrukturalizáciou podnikateľských subjektov. Úroveň slovenského bankovníctva a nedostatky v porovnaní s okolitými krajinami, kde prebehla privatizácia.