Medzinárodný účtovný štandard IAS 18 Výnosy z bežnej činnosti - Jankurová, Lenka
Pôvodný medzinárodný účtovný štandard IAS-18 Vykazovanie výnosov bol v roku 1993 nahradený revidovaným znením pod názvom Výnosy z bežnej činnosti. Cieľ a rozsah tohto štandardu. Definície.