Informační systém expedice - Cempírek, Václav
Skladový informačný a riadiaci systém OSIRIS je softwarový produkt firmy ICOS zameraný na evidenciu a riadenie hmotných tokov vo všetkých hlavných fázach logistických reťazcov.