Řízení materiálových toků v dávkových výrobách - Poživil, Jaroslav
Charakteristika plánovanie dávkových výrob. Optimalizácia výrobného rozvrhu: ciel riešenia, vstupné dáta, metódy riadenia, výsledky optimalizačných výpočtov. Použitie algoritmov umelej inteligencie, ktoré umožňujú multikriteriálnu optimalizáciu výrobného plánu.