Medzinárodný účtovný štandard IAS 19 Zamestnanecké požitky - Jankurová, Lenka
Pôvodný Medzinárodný účtovný štandard IAS 19 - Penzijné náklady bol v roku 1998 nahradený novým revidovaným znením pod názvom Zamestnanecké požitky. Cieľ a rozsah štandardu. Základné definície.