Pretrvávajúce systémové nedostatky v daňovej kontrole - Burák, Emil
Nízka efektívnosť daňovej kontroly. Zásadné a kľúčové nedostatky daňovej kontroly. Neexistencia elitných daňových kontrolórov. Neprimeraná kontrola elektronických registračných pokladníc. Časté legislatívne novelizácie. Subjektivita výberu daňovej kontroly.