Medzinárodný účtovný štandard IAS 20 Účtovanie štátnych dotácií a zverejňovanie štátnej podpory - Jankurová, Lenka
Štandard IAS 20 - Účtovanie dotácií a zverejňovanie štátnej podpory bol nahradený v roku 1994 prepracovaným IAS 20 - Účtovanie štátnych dotácií a zverejňovanie štátnej podpory. Vymedzenie základných pojmov. Štátne dotácie. Prezentácia dotácií vzťahujúcich sa na majetok a na výnos. Štátna podpora. Zverejňovanie.