Medzinárodný účtovný štandard 21 Účinky zmien v kurzoch cudzích mien - Jankurová, Lenka
Medzinárodný účtovný štandard IAS 21 - Účinky zmien v kurzoch cudzích mien bol schválený na základe rovnomernej verejnej predlohy E44 v decembri 1993 a nahradil tak IAS 21 - Účtovanie účinkov zmien v kurzoch cudzích mien. Hlavné úlohy štandardu. Definície. Transakcie v cudzích menách. Účtovné závierky zahraničných operácií.