Úplné znenie zákona o dani z pridanej hodnoty
Úplné znenie zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov a zákona č. 246/2000 Z.z. Prílohy k zákonu: Zoznam tovarov a služieb podliehajúcich sadzbe dane 10 perc. Zoznam tovarov, ktoré sa pevne zabudovávajú ako súčasť stavby a ktoré podliehajú sadzbe dane 23 perc.