Úplné znenie zákona o daňových orgánoch
Úplné znenie zákona č. 150/2001 Z.z. zo 6. apríla 2001 o daňových orgánoch, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 440/2000 Z.z. o správach finančnej kontroly. Príloha k zákonu: Obvody v pôsobnosti daňových úradov v Slovenskej republiky.