Problematika uznania niektorých nákladov za daňové výdavky po zaplatení - Pohlod, Ján
Pri podávaní daňových priznaní za rok 2000 sa v niektorých prípadoch vyskytli nejasnosti, resp. nejednoznačnosti pri klasifikácii zaúčtovaných nákladov za daňové výdavky v nadväznosti na povinnosť ich zaplatenia. Problematické oblasti zaplatených nákladov, resp. stanovených limitov v zákone.