Zmeny v odpisovaní drobných stavieb v roku 2000 a 2001 - Kováčová, Zdenka
Drobné stavby sa od 1.1.2000 odpisujú v 3. odpisovej skupine v súlade s prílohou č. 2 k zákonu o daniach z príjmov. Vysvetlenie pojmu drobná stavba a a ako treba postupovať pri ich odpisovaní po novele č. 466/2000 Z.z. účinnej od 1.1.2001. Praktické príklady.