Účtovanie sociálneho fondu - Ninčáková, Božena
Zákon NR SR č. 152/1994 Z.z. o sociálnom fonde v znení neskorších predpisov ukladá v par. 2 povinnosť tvoriť fond zamestnávateľovi v rozsahu a za podmienok stanovených zákonom. Definícia zamestnávateľa na účely zákona o sociálnom fonde. Účtovanie sociálneho fondu.