Transformácia obchodných spoločností - Kaletová, Viera
Právne predpisy upravujúce premenu obchodných spoločností na inú právnu formu. Proces transformácie spoločnosti. Transformácia obchodných spoločností v medzinárodných účtovných štandardoch. Účtovné a daňové hľadisko. Premena obchodnej spoločnosti. Schéma premeny obchodnej spoločnosti.