O logistice v internetových firmách - Kubát, Jiří
Dôležitosť logistiky pre realizáciu elektronického obchodovania. Vplyv internetu na logistiku. Logistika v internetových podnikoch. Outsourcing logistiky. Elektronická logistika. Požiadavky na riadenie logistického reťazca. Softwarové zabezpečenie.