K plánování logistických konceptů v aglomeracích - Krampe, Horst
Pri spracovaní logistiky mestských centier (tzv. city-logistiky) a regionálnych logistických konceptov musia vedúcu politickú funkciu prevziať príslušné územné orgány a obce. Rámcová osnova logistického konceptu regiónu. Metodika zostavovania logistických koncepcií vychádza z osvedčených metód plánovania dopravy alebo materiálového toku.