Obchodný zástupca, povinné poistné a zdaňovanie príjmu v roku 2001 - Pauličková, Alena
Zmluva o obchodnom zastúpení. Nevýhradné a výhradné obchodné zastúpenie. Zánik obchodného zastúpenia. Zmeny v platení poistného od 1.1.2001 pre obchodných zástupcov.