Konkrétní zkušenosti se zavedením a využitím metody ABCM v amerických podnicích - Ogerová, Brigitte
Metódy riadenia ABCM zahŕňajú nielen metódy kalkulácie podľa čiastkových aktivít (Activity Based Costing), ale aj oblasť nových prístupov riadenia hodnoty ABM (Activity Based Management). Faktory dôležité pre zavedenie metódy ABCM. Prínosy získané využitím metódy ABCM.