Novela zákona o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností - Mäsiarová, Terézia
Zmeny, ktoré obsahuje novela zákona č. 318/1992 Zb. o dani z dedičstva, dani z darovania a z prevodu a prechodu nehnuteľností v znení neskorších predpisov. Novela zákona bola schválená v NR SR 6. apríla 2001 a nadobudla účinnosť 1. mája 2001.