Rezervy ako daňový náklad fyzických osôb - Piaček, Ján
Pojem rezerva všeobecne. Všeobecné právne predpisy o rezervách. Účtovanie o rezervách podnikateľa. Účtovanie tvorby a zvýšenia rezervy. Účtovanie čerpania, zníženia a zrušenia rezervy.