Poškodená osoba - jej postavenie a poistenie zodpovednosti - Fekete, Imrich
Vplyv poistenia zodpovednosti na právne postavenie poškodeného. Poškodený v ohnisku pôsobenia poistného a zodpovednostného vzťahu. Právo poškodeného požadovať plnenie od poisťovne. Uplatnenie nároku poškodeného na súde.