Implementácia benchmarkingu v krajinách únie - Daniš, Viliam
Efektívny spôsob hľadania rezerv malých a stredných podnikov pri snahe o maximalizáciu ich výkonnosti a konkurencieschopnosti. Kontinuálne a diskontinuálne zlepšovanie. Metodika benchmarking a jej priebeh. Benchmarking v zámorí štandardnou metódou.