Konkurencieschopnosť ekonomiky zoči-voči globalizácii - Daniš, Viliam
Konkurencieschopnosť hospodárstva krajiny má podstatný význam pre prosperitu jej obyvateľov. Kľúčové faktory konkurencieschopnosti. Fenomén globalizácie.