Vývoj právnej ochrany počítačových programov na Slovensku (v Európe a v USA) - Gregušová, Daniela
Vývoj právnej ochrany počítačových programov. Ochrana počítačových programov zákonom o vynálezoch, priemyselných vzoroch a zlepšovacích návrhoch. Ochrana počítačových programov pomocou ochranných známok a právom proti nekalej súťaži. Počítačový program ako predmet autorskoprávnej ochrany.