Zdaňovanie príjmov samostatne hospodáriacich roľníkov - Jarinkovičová, Valéria
Zdaňovanie príjmov plynúcich fyzickým osobám (občanom) z podnikania v poľnohospodárstve, lesnom a vodnom hospodárstve. Základné povinnosti samostatne hospodáriacich roľníkov. Zdaniteľné príjmy. Čiastkový základ dane z príjmov z poľnohospodárstva, lesného a vodného hospodárstva. Praktické príklady.