Účinky vyhlásenia konkurzu a daňové konanie po vyhlásení konkurzu - Horáková, Edita
Problematika zákona o konkurze a vyrovnaní (zákon č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní v znení neskorších predpisov) v nadväznosti na daňové konanie. Definovanie daňovej pohľadávky v súvislosti so zákonom o konkurze. Postup navrhovateľa pri podávaní návrhu na konkurz.