Zákon o konkurze a vyrovnaní, jeho novelizácia a súčasný právny stav - Mokráňová, Gabriela
Novela zákona č. 238/2000 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní v znení neskorších predpisov sa považuje za najdôležitejšiu normu v procese reštrukturalizácie podnikovej a bankovej sféry. Prehľad hlavných oblastí legislatívnych zmien v uvedenej novele zákona.