Vývoj právnej ochrany počítačových programov na Slovensku (v Európe a v USA) právna ochrana počítačových programov v niektorých krajinách - Gregušová, Daniela
Právna ochrana počítačových programov v Spojených štátoch amerických, vo Veľkej Británii, v Nemecku, v Španielsku a vo Francúzsku.