Systém ochrannej známky spoločenstva - Betková, Andrea
Systém ochrannej známky spoločenstva (CTM). Konanie o prihláške CTM. Úrad pre harmonizáciu vnútorného trhu. Štatistika CTM. Príprava kandidátskych krajín. Príprava Európskej komisie na rozšírenie EÚ.