Pre obce bude problémom návratnosť investícií do priemyselného parku - Medžová, Andrea
Zákon č. 193/2001 Z.z. o podpore na zriadenie priemyselných parkov ako súčasť opatrení na podporu zahraničných investícií. Prognózy vzniku priemyselných parkov. Zriaďovateľom a príjemcom podpory od štátu môže byť iba obec, nie súkromní podnikatelia. Účelová podpora. Subjektívne posudzovanie pri udeľovaní účelovej štátnej dotácie je vylúčené. Klady a nedostatky zákona.