Účinky zápisu priemyselného vzoru - Vojčík, Peter
Práva majiteľa priemyselného vzoru. Využívateľ priemyselného vzoru. Súhlas (licencia) na využívanie priemyselného vzoru. Prevod a spolumajiteľstvo priemyselného vzoru. Obmedzenie účinkov zápisu a zánik práva k priemyselnému vzoru. Výmaz priemyselného vzoru.