Zvýšil sa počet zahraničných víťazov vyhodnotenie procesu obstarávania za rok 2000
Ciele verejného obstarávania. Úspora finančných prostriedkov pri verejnom obstarávaní. Podiel verejného obstarávania z hrubého domáceho produktu, jeho porovnanie s krajinami EÚ.