Zákon o ochrane spotrebiteľa v praxi - Pauličková, Alena
Posledná novela zákona č. 310/1999 Z.z. o ochrane spotrebiteľa. Zákon ochraňuje spotrebiteľa pred diskrimináciou. Zmenil sa postup pri vybavovaní reklamácií. Uvedenie paragrafov, ktoré obsahujú podstatné zmeny.