Ceny ropy připomínají splašeného koně - Dubská, Drahomíra
Irak ako jeden z najväčších svetových producentov a exportérov ropy prestáva vyvážať ropu v čase kedy cena ropy prekračuje tridsať dolárov za barel. Vývoj priemerných cien palív v Európe. Swapové ceny surovej nafty Brent pro 3.Q 2001.