Kto ponúkne najlacnejšiu elektrinu? - Duduc, Vladimír
Liberalizácia trhu s elektrickou energiou na Slovensku. Etapy liberalizácie. Regulačný orgán a legislatívne opatrenia. Harmonogram otvárania trhu s elektrickou energiou. Návrh na zvýšenie cien elektrickej energie a predpokladaný vývoj priemernej ceny elektriny. Prínosy liberalizácie. Spotové burzy elektrickej energie v Európe. Otváranie trhu s elektrickou energiou v EÚ. Nepremyslená regulácia trhu s elektrickou energiou v USA a jej následky.