Súboj s veternými mlynmi - Duduc, Vladimír
Od roku 2010 by veterné elektrárne na Slovensku mali vyrábať 55,94 až 67,67 GWh elektrickej energie ročne. Priemerné náklady na výrobu 1kWh elektriny. Predpokladané investičné náklady na veternú energetiku. Ročná výroba vo veternej elektrárni. Veterný park na Záhorí. Teoreticko-obsahové vymedzenie veternej energie.