Vývoj právnej ochrany počítačových programov na Slovensku (v Európe a USA) - Gregušová, Daniela
Tvorba počítačových programov zamestnancom ako plnenie povinností vyplývajúcich z pracovného pomeru alebo z obdobného pracovnoprávneho vzťahu. Dôležité náležitosti v pracovnej zmluve medzi zamestnancom-programátorom a zamestnávateľom. Právna úprava autorských práv - novela č. 234/2000 Z.z. Autorského zákona - platná od 1.8.2000.