Next Big Thing - Cibuľa, Martin
O otázkach vplyvu kybernetického prostredia na oblasť práv priemyselného vlastníctva. Tri fázy vývoja Internetu. Získavanie a udržiavanie práv ochranných známok. Porušovanie práv ochrannej známky používaním označenia na Internete. Globálny efekt súdneho zákazu. Koexistencia práv na Internete. Všeobecne známe známky (Well - known Marks).