Harmanecké papierne rátajú, že bude pokračovať konjunktúra - Hrúz, Juraj
Hospodárenie Harmaneckých papierní (HP), a.s. Harmanec v r. 2000. Nárast tržieb, pokles prevádzkovej marže, dosiahnutý prevádzkový zisk. Pozitíva a negatíva hospodárenia v minulom roku. Investičné ciele spoločnosti. Spoločnosť očakáva zlepšenie hospodárenia v tomto roku, čo súvisí s konjunktúrou na európskych trhoch papierových výrobkov. Situácia na domácom trhu.