Zbytočné prieťahy v konaní daňových orgánov - vrátenie preplatku na dani z pridanej hodnoty - Schultzová, Anna
Praktický príklad z Ústavného súdu SR vo veci podnetu pre porušenie práva na prerokovanie veci bez zbytočných prieťahov. Procesné predpisy.